Best selection of premium Joomla 1.6 templates

Horgászat

 

Tiszán

A Tisza város alatti szakasza kövezéssel van borítva, amely nagyon jó haltartó. Jelentős a keszeg - zsákmány, süllő, csuka és a ponty. A város feletti szakaszon, az Öregszőlők alatt kecsegét is ad a folyó. A Körös torkolatánál süllőre, harcsára, balínra van esély.

 

 

 

Serház - zugi Holt - Tiszán

Serház-zugi Holt-Tisza több mint négy kilométer hosszan terül el a város határától a szentesi Tisza hídig. Partját nádas szegélyezi horgászhelyekkel, nyiladékokkal kialakítva. A vízkezelés magánkézben van, a tulajdonos intenzív telepítéssel elégíti ki a horgászok „vadászösztöneit”. A horgászok kedvelt hala itt a ponty, de jelentős számban zsákmányolnak csukát, süllőt, kárászt, keszegfélét. Néha a horogra akad egy-egy termetes busa is.

 

 

 

György - vízen

A György-víz gyönyörűen rendezett partoldallal rendelkezik, teljes hosszában betonozott út kíséri. A vízpart teljesen egyenes, átlátható, versenyek rendezésére tökéletesen alkalmas. Az egyesület több házi, megyei, sőt országos versenyt is megrendezett már itt. Intenzíven telepített vízterület. Mindenféle hal jól el van itt, a harcsától a pontyig, a csukától a compóig.